Kansainvälisillä festivaaleilla palkittu joensuulainen Hurja Halla -duo yhdistää kansanmusiikissa harvinaisen sellon puhallinsoittimiin – ”Näen musiikin kuvina, tunnelmina ja tarinoina”, Liisa Haapanen sanoo (Karjalainen, 26.10.2022)

Joensuu based newspaper Karjalainen interviewed the members of Hurja Halla. Janne Ojajärvi and Liisa Haapanen discussed about their composition methods, instrumentation and about the music video Riitti.

The full article (in Finnish) can be found here: https://www.karjalainen.fi/kulttuuri/kansainv%C3%A4lisill%C3%A4-festivaaleilla-palkittu-joensuulainen-hurja-halla-duo-yhdist%C3%A4%C3%A4-kansanmusiikissa-harvinaisen-sellon-puhallinsoittimiin-n%C3%A4en-musiikin-kuvina-tunnelmina-ja-tarinoina-liisa-haapanen-sanoo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: